Project 12 /  NATURE BASED DESIGN

Client

Project Delivery

Photography

Area

Commercial Workspace

1000psm

An office that employees get a say in all aspects - design, atmosphere and natural elements. Does this sound achievable? Or stressful beyond comprehension? Well PNO Insurance did exactly that with their latest remodel.

PNO Insurance MR 016.jpg

PNO Insurance actively encouraged its employees to participate in the design process. Their workplace was built around the routine and needs of its employees and how they use the space throughout the day.

What's was the result? It was designed to be a space that is both practical and inspiring. A friendly and homey work environment allowed the team to feel at ease as they work.

 

At the same time, empowering staff to succeed is highly motivating. Actively creating an environment that benefits those who are most regularly using is the perfect solution to PNO's brief.

A1_PNO_Follow_Up_022_700x
press to zoom
1/1
PNO_Insurance_MR_080_700x
press to zoom
1/1
PNO_Insurance_MR_083_700x
press to zoom
PNO_Insurance_MR_088_700x
press to zoom
PNO_Insurance_MR_039_700x
press to zoom
A1_PNO_Follow_Up_009_700x
press to zoom
PNO_Insurance_MR_015_700x
press to zoom
PNO_Insurance_MR_013_700x
press to zoom
A1_PNO_Follow_Up_027_700x
press to zoom
A1_PNO_Follow_Up_024_700x
press to zoom
A1_PNO_Follow_Up_003_700x
press to zoom
1/1