Project 20 /  MULTIFUNCTION BASED DESIGN

Client

Project Delivery

Photography

Area

SWE CHECK 

Commercial Workspace

500psm

SWE Check had a goal in mind, one of creating a space that was all theirs. As the firm developed, they outgrew their previous location and sought a new start. They came to A1 Office because they wanted a fresh place that was distinctive to them.

A1 Edgecombe 015.jpg

They decided to make their new house after purchasing an existing multifunctional (factory and office) facility.

It was crucial to them that this new space had a tailored interior, that matched all of their expectations. They also wanted to use the space to highlight the company's most important asset: innovation.

 

The study, mirroring, and planning of the multifunctional space resulted in a distinct brief to build a unique workspace.

A1_Edgecombe_006_1_700x
press to zoom
1/1
A1_Edgecombe_099_700x
press to zoom
1/1
A1_Edgecombe_096_700x
press to zoom
A1_Edgecombe_072_1_700x
press to zoom
A1_Edgecombe_067_700x
press to zoom
A1_Edgecombe_024_2_700x
press to zoom
A1_Edgecombe_025_700x
press to zoom
A1_Edgecombe_033_700x
press to zoom
A1_Edgecombe_034_700x
press to zoom
A1_Edgecombe_047_700x
press to zoom
A1_Edgecombe_018_700x
press to zoom
1/1