Project 5 /  UPLIFTING BASED DESIGN

Client

Project Delivery

Photography

Area

Collins Urology 

Commercial Workspace

70psm

Steering away from the cold and professional clinic cliche, Collins Urology’s goal was to create a warm, welcoming and attractive speciality medical clinic.

IMG_2168.JPG

Collins Urology has a lovely, warm, and inviting office where customers and staff may relax and feel inspired while waiting and working.

Dana studied every square foot of the clinic's 70 square metres to determine where and how to incorporate the lounge aesthetic and natural materials to create a stunning flow and atmosphere. 

 

The client's wonderful photographs were showcased in the hallway, which created a gallery area to brightened the space and adds more variation of colour.

 

The kitchenette is a focal point, with black laminate accenting the high-end flash of green without being overpowering. Natural stone, brass, and plants are used throughout the area to create a welcoming atmosphere.

Collins_Urology_Updated-2_700x
press to zoom
1/1
Collins_Urology_Updated-3_700x
press to zoom
1/1
Collins_Urology_Updated-3_700x
press to zoom
Collins_Urology_Updated-4_4_700x
press to zoom
Collins_Urology_Updated-1_700x
press to zoom
Collins_Urology_Updated-6_700x
press to zoom
1/1